BÁRMIKOR KÉRDEZHETSZ

Nem győzzük hangsúlyozni! Tanulás közben – és mielőtt eldöntenéd, hogy nálunk tanulsz is – bármikor lehet kérdezni, akár emailben, akár a direkt ebből a célból létrehozott zárt tanulói Facebook csoportunkban vagy privát üzenetben a Messengeren. Végső esetben mobilon is van lehetőség konzultációra. Mert bár a PDF-ek nagyon alaposan vannak megírva (közel 400 oldalnyi anyagról beszélünk), de kérdése bárkinek bármikor lehet az anyagról, ez természetes.

EGYÉNI INDULÁSI IDŐPONT

2019-óta egész évben indulnak kurzusok 3-4 hetente. De ha egyik meghirdetett kezdési időpont sem tűnik optimálisnak számodra, lépj velünk kapcsolatba és írd meg melyik héten lenne jó belevágni a tanulásba!

A TANFOLYAM ÁRA

A 6 hetes Online Google Ads tanfolyam ára 229.000 Ft (alanyi ÁFA mentes). A tandíj tartalmazza az összesen majdnem 400 oldal terjedelmű PDF tananyagokat, folyamatos konzultációs lehetőséget és tesztkampányok közös  kiértékelését az oktatóval.

RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉG

Van lehetőség két részletben is kifizetni a tandíjat. Ebbéli igényedet kérlek előre (akár jelentkezéskor) jelezd a megjegyzés rovatban.

CÉGES SZÁMLÁZÁS

Természetesen kérhetsz céges számlát is! A NAV Online Számlázó rendszerén keresztül kiállított elektronikus számlát küldünk Jelentkezőinknek. Ha céged nem tud e-számlát fogadni – mert előfordulhat – ez sem probléma, csak jelezd előre, hogy papíralapú számlát állítsunk ki. Már Izlandra is állítottunk ki számlát, meg tudunk mindent beszélni. 🙂

A JELENTKEZÉSED ELKÜLDÉSE UTÁN

Miután elküldted a jelentkezésed, elkezdődik egy rövid adminisztrációs levelezés. Az e-mailekben minden részletesen és egyértelműen le lesz írva. Mindig pontosan tudni fogod mi a következő lépés egészen a tanfolyam elvégzéséig.

SZÜNET A TANULÁSBAN

Természetesen jöhet olyan esemény, élethelyzet, bármi, ami miatt félbe kell hagyni a tanulást, hogy később folytathasd. Ezzel semmi probléma nincsen, a tanfolyam félbehagyható, ekkor egy rövid megbeszéléssel egyénileg segítünk úgy letenni a lantot, hogy visszatéréskor magabiztosan tudd újra felvenni a fonalat, és ne kelljen elölről kezdeni az egészet. Ez alól egy kivétel van, az pedig a 2 hetes tesztkampány, amit félbehagyva nagy valószínűséggel újra kell majd kezdeni. Így tudjuk csak biztosítani ugyanis, hogy a tesztkampánnyal átadni kívánt gyakorlati tudás és tapasztalat biztosan átmenjen.

AKKREDITÁCIÓ

Tanfolyamunk nem akkreditált, gondolom sejted, hogy az OKJ mint rendszer mennyire áll készen áll egy ilyen témájú képzést validálni?! Semennyire… A tanfolyam validációját a hazai szakmában elismert szakemberek ajánlásai, valamint a tanfolyam készítőinek évtizedes tudása és eredményei együttesen biztosítják.