Jelentkeztem, de nem érkezik válasz

Ha elküldted a jelentkezésedet vagy a kérdésedet, de még nem látsz az inboxodban válaszlevelet erről, nagy valószínűséggel a SPAM mappában landolt a válasz emailünk. Ha egyáltalán nem jelenzkeztünk volna, kérlek írj közvetlen emailt a hello(kukac)googleads-tanfolyam(pont)hu-ra. 

BÁRMIKOR KÉRDEZHETSZ

Nem győzzük hangsúlyozni! Tanulás közben – és mielőtt eldöntenéd, hogy nálunk tanulsz is – bármikor lehet kérdezni,  emailben, privát üzenetben a Messengeren. Végső esetben mobilon is elértek minket.

Többen tanulnánk

Egy tananyagot 1 fő részére tudsz megvásárolni. Ha többen egyidejűleg jelentkeztek egy cégtől, akkor 10% kedvezményt tudunk adni fejenként a tanfolyam díjából, de a jelentkezés elküldése előtt kérünk, hogy egyeztess velünk!

EGYÉNI INDULÁSI IDŐPONT

2019-óta egész évben indulnak kurzusok 3-4 hetente. De ha egyik meghirdetett kezdési időpont sem jó számodra, jelentkezéskor írd meg a megjegyzésbe, vagy lépj velünk kapcsolatba és írd meg melyik héten lenne jó belevágni a tanulásba!

A TANFOLYAM ÁRA

A 6 hetes Online Google Ads tanfolyam ára 275.000 Ft (alanyi ÁFA mentes). A tandíj tartalmazza az összesen majdnem 450 oldal terjedelmű PDF tananyagokat, amelyek a tanfolyam elvégeztével is elérhetőek maradnak Számodra, és 2 x 1 óra online konzultációs lehetőséget, a tesztkampányok indításakor és kiértékelésekor.

RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉG

Van lehetőség két részletben is kifizetni a tandíjat. Ebbéli igényedet kérlek előre (akár jelentkezéskor) jelezd a megjegyzés rovatban.

CÉGES SZÁMLÁZÁS

Kérhetsz céges számlát is. A NAV Online Számlázó rendszerén keresztül kiállított elektronikus számlát küldünk Jelentkezőinknek. Ha céged nem tud e-számlát fogadni – mert előfordulhat – ez sem probléma, csak jelezd előre, hogy papíralapú számlát állítsunk ki. Már Izlandra is állítottunk ki számlát, meg tudunk mindent beszélni. 🙂

A JELENTKEZÉSED ELKÜLDÉSE UTÁN

Miután elküldted a jelentkezésed, elkezdődik egy rövid adminisztrációs levelezés. Az e-mailekben minden részletesen és egyértelműen le lesz írva. Mindig pontosan tudni fogod mi a következő lépés egészen a tanfolyam elvégzéséig.

SZÜNET A TANULÁSBAN

Természetesen jöhet olyan esemény, ami miatt félbe kell hagyni a tanulást, hogy később folytathasd. Ezzel semmi probléma nincsen, a tanfolyam félbehagyható, ekkor egy rövid megbeszéléssel egyénileg segítünk úgy letenni a lantot, hogy visszatéréskor magabiztosan tudd újra felvenni a fonalat, és ne kelljen elölről kezdeni az egészet. Ez alól egy kivétel van, az pedig a 2 hetes tesztkampány.

AKKREDITÁCIÓ

Tanfolyamunk nem akkreditált, gondolom sejted, hogy a hazai oktatási rendszer mennyire áll készen áll egy ilyen témájú képzést validálni?! Semennyire… A tanfolyam validációját a hazai szakmában elismert szakemberek ajánlásai, valamint a tanfolyam készítőinek évtizedes tudása és eredményei együttesen biztosítják.