Bay Áron – Ajánlás

Feri jó barátom, emiatt érhetne az elfogultság vádja. Azonban szakmai dolgokban mindketten különösen kritikusak vagyunk, egymással szemben is. A mérce nálam nagyon magasan van, olyan anyaghoz sosem adnék ajánlást, ami ezt a minőségi szintet nem ugorja meg.

Az elmúlt 11 évben számos hazai és nemzetközi Google AdWords-ről (2019 nyár óta már Google Ads) szóló tananyagot volt szerencsém elolvasni, ezekből tudást szerezni. Ennyire részletes magyar nyelvű tananyaggal a hazai piacon korábban nem találkoztam.

Tömény? Persze, 12 év tudása van benne összesűrítve egy olyan szakembertől, aki sosem hagyott fel az aktív kampánykezeléssel és a mai napig részletekbemenően ismeri a hirdetési rendszert és a hozzá kapcsolódó Google ökoszisztémát.

Megéri? Ha hajlandó vagy tanulni és beletszed az energiát a következő 8 hétbe, (aztán a következő évekbe) akkor két dolgot garantálok. Megérted a világ legnépszerűbb PPC hirdetési rendszerének alapjait és egy olyan tudással vérteződsz fel, amit általános online marketingesként, vállalkozóként vagy leendő keresőmarketing szakemberként nagyon erős alapokat ad a további digitális tanulmányaidhoz. Aztán ha túl vagy a tanfolyamon, várunk a PPC Pro csoportban. 😉

 

Bay Áron
Head of Data and Tech at Reprise, PPC Pro alapító, PPC & Analytics Meetup főszervező, egyetemi oktató